Belangrijk om te weten voordat u uw hond brengt

 

  • Indien uw hond een medische afwijking heeft en/of een besmettelijke aandoening laat het ons dan weten zodat we daar rekening mee kunnen houden. Als de conditie van uw hond niet zo goed is door bijvoorbeeld ouderdom, overgewicht of artrose meld dit dan, zodat wij een extra pauze voor de hond kunnen inlassen.
  • Wij stellen het op prijs dat u uw hond vlovrij bij ons achterlaat. Constateren wij toch vlooien dan passen we altijd een vlooienbehandeling toe die wij in rekening zullen brengen.
  • Zorg ervoor dat u altijd telefonisch bereikbaar bent. Dit voor eventuele vragen over de behandeling of het ophalen van uw hond.
  • Laat uw hond van tevoren goed uit. De behandeling neemt enkele uren in beslag en het is zeker niet prettig voor uw hond wanneer deze zijn behoefte zo lang op moet houden.
  • Houdt u er rekening mee dat uw hond na het trimmen flink moe kan zijn. Hij heeft tenslotte vrij lang moeten staan en veel honden vinden een trimbeurt ook best spannend.

Tenslotte: mocht u niet tevreden zijn na de trimbeurt, zeg het ons! Zelfs als u na een aantal dagen nog vindt dat er iets anders moet, belt u ons dan want misschien kunnen we er nog iets aan veranderen. En anders kunnen we er bij de volgende trimbeurt rekening mee houden.

 

Hondentrimsalon Oudorp (Alkmaar)